Byggeplaner i Østervrå Idræts- og Kulturcenter

Byggeplaner i Østervrå Idræts- og Kulturcenter

10. april 2010 - kl. 8:47 - af

Optimistisk årsresultat og byggeplaner i Østervrå Idræts- og Kulturcenter.

Formand Kaj Mathiassen kunne afslører en helt dugfrisk nyhed ved den årlige generalforsamling. Østervrå Idræts- og Kulturcenter udvider med ekstra kvadratmeter til idrætsforeningens motionscenter, der mangler plads til deres aktiviteter. Samtidig får hallen mere plads til omklædning og en tiltrængt renovering af de eksisterende omklædningsrum. Endelig bliver der mulighed for at lave en bedre indretning af hele kælderområdet.

Der bliver tale om en udvidelse mod syd lig den, der tidligere er lavet i forbindelse med cafeteriaområdet. En udvidelse til ca. 1,6 mio. kr.

Stille og roligt år

Idrætscentret har holdt lav profil i 2009, og det skal ses på baggrund af et mindre underskud fra 2008, der skulle arbejdes ind, berettede formanden.

Der har været tumlet en del med kondensproblemerne i tagkonstruktionen over svømmehallen, og det ser ud til, at det er lykkedes at finde en god og ikke særlig dyr løsning.

I Østervrå Festuge festudvalg var hallen repræsenteret af Kirstine Hansen og Palle Enevoldsen, som leverede en god indsats. Kaj Mathiassen beklagede den tunge beslutning, det var at lægge festugen i mølposen, men der er ikke længere den energi og opbakning til ugens arrangementer, som der skal være. Der vil stadig blive afholdt Danseaften i en eller anden udformning, og det ligger helt fast at ØVI’s svømmeafdeling afvikler poolparty.

Lidt held skal der til en gang i mellem, og det må vi sige, at det var her sidste på året, hvor halassistent Jesper Nielsen tilfældigt opdager et brud på en radiator, berettede formanden. Heldigvis var der ikke sket store skader, men var det ikke blevet opdaget, havde det betydet nyt gulv i hallen.

Der har været en god udlejning – specielt i kulturhuset, men foreningslivet har i det hele taget budt bredt ind hele året. Udlejningen tegner også positivt i 2010, så der er grund til optimisme.

Regnskabet vist et rigtig flot overskud, som trods forrige års underskud, stadig bliver et rigtig vigtigt bidrag til finansiering af de nye byggeplaner.

Til bestyrelsen var der genvalg af Lone Madsen, Oluf Andersen og Kaj Mathiassen. Suppleanter blev Erik Mathiasen og Knud Hjørholm, der også dirigerede generalforsamlingen.
ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byggeplaner i Østervrå Idræts- og Kulturcenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger