SSP konsulent i Østervrå Frikirke

SSP konsulent i Østervrå Frikirke

8. april 2010 - kl. 0:58 - af

KLF: Forårsfest den 13. april
Kristelig Lytter- og Fjernseerforening holder forårsfest i Østervrå Frikirke med tema om forebyggende arbejde blandt kommunens unge.

SSP konsulent Allan Enevoldsen kommer til Østervrå Frikirke i forbindelse med KLF’s forårsfest i kirkens lokaler på Hjørringvej 426. Han vil fortælle om sit forebyggende arbejde blandt unge i kommunen.

Arbejdet foregår ude på skolerne, hvor Allan Enevoldsen får en god dialog med de unge om f.eks. mobning, men også alkohol- og stofmisbrug er meget aktuelle emner. I sit møde med de unge gør Allan Enevoldsen særlig meget ud af at få dem til at forstår alvoren i de ting, der kan ske, og hvilke straffe unge kan idømmes, hvis de overtræder loven.

Der er også et budskab til forældrene, som får gode råd til, hvad de kan gøre for at udskyde de unges debut med f.eks. alkohol.

I løbet af aftenen sælges amerikansk lotteri, og der vil være kaffe, te og kage, fortæller Anni Hermansen fra Frikirken og fortsætter. Alle er meget velkomne, og vi håber, at især rigtig mange familier med unge mennesker har lyst til at komme og høre, hvad det er de unge kan kommer op imod, når de færdes rundt omkring.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SSP konsulent i Østervrå Frikirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger