Internationale navne til Jazzfestival i Sæby

Internationale navne til Jazzfestival i Sæby

6. april 2010 - kl. 5:54 - af

Den nye jazzfestival i Sæby, Jazz & Fisk, nærmer sig det endelige program for musikfesten i pinsen.
Hovednavnene er den danske diva Caroline Henderson med band og den norske diva Hilde Louise med Orchestra, begge koncerter på Frank´s, og der bliver dejlig jazz mange steder i Sæby i pinsen.
Det begynder torsdag 20. maj med Sæby Big Band, som i kulturhuset leverer en koncert med egne solister. Pausen vil stå i fiskens tegn, idet Klostergydens Fisk vil servere lækre smagsprøver og sælge mundgodt.
Fredag aften er der jam-session også i kulturhuset, hvor publikum kan opleve en række unge jazzbands fra hele Jylland.
Lørdag er der City Jazz på torvet midt i Sæby, og på Lanternen optræder det lokale band All That Jazz, inden Caroline Henderson slutter denne dag på Frank´s, hvor der naturligvis også serveres lækkerier fra havets store spisekammer.
Søndag er der ungt jazz på DownTown med Jazz Clash, og søndag aften dukker norske Hilde Louise Orchestra op på Frank´s.
Mandag er jo fridag – 2. pinsedag – og det betyder frokostjazz på Frank´s med bandet Organic3 med saxofonisten Jakob Mygind i front. I bandet er Ole Bech, guitar, Henrik Engqvist på trommer og Niels Ole Sørensen på hammondorgel. Også til denne koncert serveres fiske- og skaldyrsbuffet.
Sæby Turistforening og en lokal arrangørgruppe står bag initiativet. Der er flere informationer på www.saebyjazzfestival.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Internationale navne til Jazzfestival i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER