Hærværk og indbrud hos Dybvad Taxa i påsken

Hærværk og indbrud hos Dybvad Taxa i påsken

6. april 2010 - kl. 11:07 - af

Torsdag forsøgte ukendte gerningsmænd at begå indbrud hos Dybvad Taxa – dette mislykkedes – i stedet forsøgte man at knuse en rude i en af de parkerede busser. Da dette heller ikke gik helt efter planen, blev bussen ridset hele vejen rundt. Et tydeligt tegn på desperation, fortæller Martin fra Dybvad Taxa. Vi opdagede gerningsmændene og satte efter, men mistede dem desværre af syne, så det eneste vi ved er, at der var tale om en rød Golf II.

Natten mellem søndag og mandag var den så gal igen. Denne gang lykkedes det at komme ind gennem et opbrudt vindue, og efterfølgende er døren til kontoret brudt op. Der er fra kontoret stjålet et ukendt pengebeløb, ligesom de har “tømt” postkassen, fortæller Martin og slutter, det er ikke mange penge, de har fået, men træls er det, og vi vil nu få opsat alarm, så det måske kan holde tyvene på afstand en anden gang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hærværk og indbrud hos Dybvad Taxa i påsken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger