Flyulykken er fortsat lidt af en gåde

Flyulykken er fortsat lidt af en gåde

6. april 2010 - kl. 21:18 - af

Selvom havarikommissionen hele dagen har foretaget tekniske undersøgelser af de flydele, som blev bragt til Sjælland sent i aftes, er der stadig ingen sikre tegn på, hvad der gik galt.
Dog kan man på nuværende tidspunkt sige, at intet tyder på tekniske fejl og at det heller ikke var mangel på brændstof, der årsagede den tragiske ulykke. Blandt fagfolk og kolleger på Sindal Flyveplads er der da også mange meninger om ulykken, men en af årsagerne kunne være det dårlige vejr med tåge og dis, som hang tungt over nordjylland mandag formiddag.
Ingen har været i kontakt med det lille sportsfly, som er normal procedure under en sådan flyvning, hverken kontroltårnet i Aalborg eller Kastrup har haft kontakt til flyet. Man vil derfor forsøge via forsvarets radarbilleder at skrue tiden tilbage, for ad den vej at kortlægge flyets færden. De to overlevende døtre ligger fortsat i kunstig koma på Aalborg Sygehus – Nina er blevet opereret mandag aften, men begges tilstand betegnes fortsat som værende meget kritisk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flyulykken er fortsat lidt af en gåde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger