Østervrå gør byen ren ved egen hjælp

Østervrå gør byen ren ved egen hjælp

6. april 2010 - kl. 0:08 - af

St. Rengøringsdag mandag den 12. april
Det er efterhånden blevet en rigtig fin tradition, at Østervrå by én gang om året får samlet affald rundt om i byens gade og indfaldsveje. I år er det mandag den 12. april.

St. Rengøringsdag har i år holdt flyttedag på grund af Påsken, og det skulle så også vise sig, at sneen ville drille, hvilket tovholderne ikke kunne vide, da datoen blev fastlagt i 2009, men det kommer jo så også til at passe.

Alle byens borgere – store som små – opfordres til at give en hånd med, så byen kan præsenterer sig på bedste vis.

Elever fra Torslev Skole indleder oprydningen om formiddagen den 12. april, og sidst på eftermiddagen mødes alle oprydningshold ved pavillonen i Østervrå Anlæg, hvor der uddeles sække til at samle ind i. Deltagerne bliver i hold sendt af sted ud på de tildelte ruter. Byens baptist – og KFUM-spejdere medvirker også denne gang.

Når rengøringspatruljerne er færdige med deres arbejde står Østervrå Handel- og Erhvervsforening igen klar med ”pølsevognen”, hvorfra der udleveres dejlige varme pølser med brød samt drikkevarer til samtlige deltagere

I 2008 og 2009 blev der en hel dag og aften ryddet op og vasket af rundt om i Østervrås gader. Det er en rigtig hyggelig aften, selv om vi desværre nok må konstaterer, at der også er behov for dette oprydningsarbejde – i 2009 blev der i alt indsamlet ca. 1,5 tons affald. Vi håber at rigtig mange vil være med og gerne endnu flere end sidste år, lyder opfordringen fra tovholder Knud Hjørnholm.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå gør byen ren ved egen hjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger