Genvalgt til Danske Regioners Psykiatri- og socialudvalg

Genvalgt til Danske Regioners Psykiatri- og socialudvalg

2. april 2010 - kl. 0:11 - af

Finn Jakobsen, Sæby, genvalgt til Danske Regioners Psykiatri- og socialudvalg.

Ved den netop afholdte generalforsamling i Danske Regioner er Finn Jakobsen (V) blevet valgt til det landsdækkende psykiatri- og socialudvalg.
Finn Jakobsen er valgt af Venstre til regionsrådet for Region Nordjylland, hvor han bl.a sidder i Forretningsudvalget.
De kommende udvalgsmøder foregår på Danske Regioners hovedkontor, så der vil i de kommende fire år blive mange rejser til København.

Jeg har de sidste fire år være medlem af udvalget, så det glæder mig meget, at jeg nu kan fortsætte det arbejde som blev startet med den nye kommunalreform, siger Finn Jakobsen. Ikke mindst i forbindelse med byggeri af det nye universitetshospital i Aalborg Øst, hvor jeg også er med i styregruppen og byggeudvalg, er det vigtigt, at det psykiatriske sygehus tænkes ind i planlægningen, og gennem mit udvalgsarbejde i Danske Regioner vil jeg være på forkant med udviklingen, ikke kun i Danmark men også på global plan. Og så står jeg da også gerne til rådighed, hvis man lokalt i Frederikshavn kommune kan bruge mig i arbejdet for de psykiatriske patienter, slutter Finn Jakobsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Genvalgt til Danske Regioners Psykiatri- og socialudvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER