Ordet “Sæby” fjernes fra Frederikshavn Kommune

Ordet “Sæby” fjernes fra Frederikshavn Kommune

1. april 2010 - kl. 3:49 - af

Fra og med i dag, eksisterer ordet Sæby og Skagen ikke længere. Det blev på et ekstraordinært byrådsmøde i går, ved et kup, vedtaget, at for fremtiden eksisterer betegnelserne Skagen og Sæby ikke længere, og alle steder, skal disse betegnelser erstattes med ordet Frederikshavn.

Det vil uden tvivl skabe store problemer. Ikke alene bliver det dyrt at ændre skiltning og papirer hele vejen igennem systemet, og det vil helt sikkert også give anledning til en masse misforståelser når Skagen og Sæby som “brand” også forsvinder.

“Jeg tror ikke, der vil komme så mange besøgende til “Frederikshavn Museum”, som der kom til Skagens Museum”, udtaler museumsdirektør Lisette Vind Ebbesen. “Og jeg synes faktisk ikke, at Frederikshavner-malerne lyder rigtigt”.

Også havnedirektør Villy Hansen er betænkelig ved navneskiftet. “Det bliver jo ikke til at finde ud af for fremmede skibe, hvor de skal lægge til, hvis alle tre havne skal hedde Frederikshavn Havn”, siger han. “Jeg er bange for, at der bliver kaos, når f.eks svenske kuttere ikke længere kan finde Skagen Havn på søkortet”.

Også slagtermester Jens Munch er betænkelig ved hele affæren. Her i forretningen har vi for eksempel Skagen-skinken, som jo er et navn, alle kan forholde sig til, og på vores hjemmeside har vi allerede prøvet at sælge den under navnet: Frederikshavner-skinken, men vi har ikke solgt en eneste ! . Så den vil klart udgå af vores sortiment slutter en tydelig frustreret Jens Munch.

Her på SaebyAvis får det naturligvis også følger, så for eftertiden kan de “lokale” nyheder læses her :www.frederikshavnsavis.dk

11 kommentarer til “Ordet “Sæby” fjernes fra Frederikshavn Kommune” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “Ordet “Sæby” fjernes fra Frederikshavn Kommune”

 • Inger Frølner

  Aprilsnar….

 • APRILSNAR!

 • Er det ikke 1. april i dag.

 • Jeg håber sgu det er en aprilsnar.

 • Tobias Gregersen

  Fuck så latterligt, typisk frederikshavn man ..

 • Nej. Nu må det snart høre op..!!
  Jeg troede ikke mine øjne, da jeg læste denne avis til morgen..!
  Jeg er sikker på, at jeg har mange meningsfrænder, når jeg føler at alt i mig, stritter imod dette “arrangement”. Det tyder på, at vi i SÆBY, ikke kan stole på vore egne i byrådet. At man indvilliger i et sådant komplot, tyder på, at man vægter taburetten højere, end sine bysborgere.
  Mon ikke vi SÆBY-borgere, var bedre tjent med en total udskiftning af SÆBY-repræsentanter i byrådet..? For dette tyder på, at ingen repræsenterer vores dejlige SÆBY..!
  At man stadig har en torn i siden på SÆBY, fra dengang den som kommune, var langt stærkere end Frederikshavn, skinner jo tydeligt igennem, ved denne handling…

 • det er jo en stor gang aprilsnar .så lad os se om navnene ikke kommer tilbage i morgen , en som bor i sæby hilsen sæbynitten.

 • Michael Svoldgaard

  Ha ha, tænk jer nu om… hvad dator er det?!

  Det er sku god spas med den artikel på en dag som i dag.

 • lissi simonsen

  Ja, den var sjov, men det er jo også 1. april idag !!!!!!

 • HI HI..Den var god…… Aprilsnar..!
  og så ned med blodtrykket igen. Hi hi.
  God påske.

 • Steen Pedersen

  Aprilsnar..! den var god.
  God påske til alle.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger