Natteravne fra Sæby til Landsmøde i weekenden

Natteravne fra Sæby til Landsmøde i weekenden

1. april 2010 - kl. 9:23 - af

Socialminister Benedikte Kiær fik sin ilddåb med Natteravnene på deres 12. Landsmøde, som blev holdt i weekenden i Nyborg.
Ministerens flotte åbningstale blev fuldt op med et meget kompetent og tør-humoristisk indlæg om Ungdomskommissionens arbejde af politidirektør Johan M. Reimann, der også sidder i bestyrelsen bag Natteravnene. Og som sædvanlig bidrog Søs Fenger med sit seneste nummerr og Natteravnenes kendingsmelodi, ”Inderst Inde”.

Natteravne fra Grønland med for første gang.

270 frivillige deltog som repræsentanter for de i alt 240 lokale Natteravneforeninger, der er etableret i Danmark, Færøerne og i Grønland.

Og for første gang nogensinde, deltog der frivillige fra Natteravnene i Nuuk, og en repræsentant for NANU-børn, som samarbejder med Natteravnene, som indledningsvis, på en gribende realistisk måde, kunne opfordre til et styrket samarbejde til fordel for socialt udsatte børn og unge i Grønland generelt.

Vi fik meget med hjem

”Udover disse indlæg, som flyttede nogle personlige grænser, fik vi en masse erfaringer med hjem” fortæller Hanne Legaard, som er Næstformand i Natteravnene i Sæby. I to workshops, som dels var sammensat på kryds og tværs af landet og bagefter i regionale netværk fandt vi nye veje til at løse nogle af de udfordringer, som vi alle arbejde med, men hvor nogle har fundet frem til geniale løsninger, som vi nu alle kan benytte eller samarbejde omkring.” afslutter Hanne Legaard.

Trafikselskaberne bakkede op

Med afsæt i Natteravnenes nye samarbejde med DSB S-tog, var tidligere aftaler med DSB, Arriva, METROEN, Movia udvidet til at også at omfatte Nordjyllands Trafikselskab, på en sådan måde, at Natteravnene i deres gule jakker fik fri transport til Landsmødet.

Flere trafikselskaber er på vej med tilsvarende samarbejdsaftaler regionalt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Natteravne fra Sæby til Landsmøde i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER