Sæby Pensionist og efterlønsklub holder påskeferie

Sæby Pensionist og efterlønsklub holder påskeferie

31. marts 2010 - kl. 10:20 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde onsdag besøg af Agersted harmonikaklub. Der var mødt ca. 200 medlemmer op til et par fornøjelig timer med fællessang og musik. I denne uge holder klubben påskeferie, men efter påsken er vi klar igen d. 7. april kl. 14. Der får vi besøg af Vildtkonsulent Peter Have. Han vil fortælle over emnet ”Jagt og natur.” Det vil helt sikkert blive et par interessante timer om den danske fauna, slutter Hans Abildgaard fra Sæby Pensionist og Efterlønsklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Pensionist og efterlønsklub holder påskeferie' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER