Ordet er frit af Ole Rørbæk Jensen

Ordet er frit af Ole Rørbæk Jensen

31. marts 2010 - kl. 5:52 - af

Læserbrev: Ole Rørbæk Jensen (S) afviser kritik fra byrådskollega Søren Visti (SF)
Søren Visti fra SF er blevet meget fornærmet over, at vi kan finde på at stille spørgsmål i Byrådets spørgetid og retter i den grad et kraftigt angreb på tidl. borgmester Erik Sørensen og Soc. i almindelighed.
Det klæder i hvert fald ikke Søren Visti, at han retter personlige angreb, men understreger vel kun den situation SF har bragt sig i ved at være borgerligt støtteparti for den nye Venstre-borgmester.
Det er en helt legitim opgave at udnytte Byrådets spørgetid og det pinagtige består kun i , at det nye flertal ikke kan besvare vores spørgsmål.
Det er meget pinligt, at det nye styre nedlagede erhvervs-og turistudvalget i den største finanskrise, og dermed den sværeste beskæftigelsessituation, vi har haft i mange år. Det må jo være blevet accepteret fra SF´s side, ellers havde vi sikkert hørt om det. Vi er nu blevet lovet siden det første byrådsmøde i januar , at der ville komme et alternativt udspil inden den 1. April. Det kom ikke, bekendtgjorde borgmesteren på sidste byrådsmøde. Det er uansvarlig politik,som SF deltager i.
Det er absolut ikke meningsløs kritik, men et forsøg på fra vores side at få ført en aktiv erhvervspolitik her i kommunen. Vi vil blive ved med at stille de kritiske spørgsmål og fremsætte vores forslag og vil være åben for samarbejde på alle måder. Det er til bedste for kommunen med et bredt samarbejde, men til nu har det været meget svært, men vi har da ikke opgivet.
Det ville da være pragtfuldt, hvis Søren Visti hviskede sine partnere fra Venstre i øret, at de skulle holde deres valgløfter.
I Venstre valgprogram for Fr. havn Kommune skrives ( citat ) : På baggrund af finanskrisen og med massefyringer, der har ramt vores kommune, skal erhvervsudvikling have højere prioritet, især inden for brancher med vækstpotentialer.
Venstre vil afsætte en pulje på 10 mill. kr årligt,hvorfra der kan ydes støtte til foranalyser m.v.,som kan være med til at sætte nye erhvevsaktiviteter i gang og skabe nye arbejdspladser. Det er det, vi kalder aktiv erhvervspolitik.

Ja, det vil vi gerne se positivt på –men det var løfter fra valgkampen –nu er magten vundet , og så hører vi nok ikke mere til det, men vi vil da gerne minde om det og vende tilbage til det !

Vi er ikke mavesure og absolut ikke ukritiske, som Søren Visti uforståeligt skriver, men vi er konstruktive og åben for samarbejde , men vi står tilsyneladende overfor en fasttømret VKFO-blok, som der ikke er megen bevægelse i.

Ole Rørbæk Jensen,

Byrådsmedlem ( S )

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit af Ole Rørbæk Jensen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger