5 års fødselsdag hos frisør Lisbeth Kristensen

5 års fødselsdag hos frisør Lisbeth Kristensen

31. marts 2010 - kl. 5:07 - af

Lørdag 3. april er der reception hos Lisbeth Kristensen Hairdresser i anledning af fødselsdagen.
Receptionen starter kl. 15.00, og der er mulighed for at booke plads over nettet.

Der bydes på vin og øl, og så er der selvfølgelig kagemand til dem med en sød tand og påskeæg til børnene.
Kunderne vil på dagen modtage en lille gave bestående af shampoo og conditioner fra Milkshake.

Lisbeth har været frisør, siden hun var 17 år gammel. Hun har haft salonen i 5 år og har på nuværende tidspunkt 5 ansatte. Kunderne er lige fra små børn, til kvinder og mænd i alle aldre.
Mange kommer for at prøve noget nyt – måske en ny farve – eller blive klippet i en ny og måske anderledes stil. I år er det mest neutrale og naturlige farver som er in. Stilen inden for klip er for tiden meget kantet, og asymmetrisk, men trenden i år er dog meget forskellig, fordi folk gerne vil have helt deres egen stil.

Lisbeth og hendes ansatte laver også hårforlængelse – også kaldet hår-extensions. Håret bliver sat på med tape, clips og biokreatin. Det er meget populært, men er ikke en billig fornøjelse, da der kun bruges kvalitetsprodukter.

I butikken kan man også købe shampoo, balsam, hårkur og diverse andre hårprodukter. Et specielt produkt, som Lisbeth Kristensen tilbyder, er mærket Davines. Det er et kemisk fremstillet produkt, som er meget miljøvenligt. Producenterne sætter meget fokus på miljøet, både med selve produktet, men også med emballagen produkterne er pakket ind i.

Man mødes af et venligt smil fra alle de ansatte, når man kommer ind hos Lisbeth Kristensen Hairdresser, og man vil altid få en professionelle behandling med gode råd og vejledning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '5 års fødselsdag hos frisør Lisbeth Kristensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER