Fødselsdag hos Teak og Miljø i påsken

Fødselsdag hos Teak og Miljø i påsken

29. marts 2010 - kl. 0:08 - af

Teak og Miljø har i år 3 års fødselsdag, og det skal fejres. Derfor har forretningen åben hver dag fra kl. 11.00 til 16.00 i hele påsken, hvor der vil være 30 % rabat på alt.

Birgitte Poulsen som er indehaveren, er selv at finde i butikken, og en gang om året – i oktober – tager Birgittes mand Kim Poulsen til Java i Indonesien for at finde nye produkter.

Tidligere lå Teak og Miljø på havnen, men for ½ år siden valgte Birgitte og Kim at flytte forretningen lidt længere ind i byen. Dette betyder meget bedre parkeringsmuligheder for kunderne, og gør det noget nemmere, når de store indkøb skal transporteres hjem fra butikken. Derudover er lokalerne også mere hyggelige, og giver et godt overblik over alle varerne.

Forretningen er det perfekt sted at finde den personlige gave, og du kan finde alverdens ting til hjemmet og haven. Målgruppen er mest kvinder fra 25 år og op, men næsten alle kan finde noget af interesse i butikken. Det er især de lækre udendørsmøbler, som tiltrækker opmærksomhed. Til sommer får Teak og Miljø en masse smukke møbler, som ikke fås magen til i Danmark.

Mange af tingene er håndlavede, og kun få af dem kan findes andre steder i Sæby. Et eksempel på dette er kunstneren Gitte Frederiksen, som arbejder med glas og raku. Teak og Miljø er det eneste sted i Sæby og omegn, som tilbyder hendes smukke værker, som hver især er unikke, fordi der ikke er to, der er ens.

Da Teak og Miljø er en selvstændig forretning, kan Birgitte og Kim også selv håndplukke de produkter, de vil sælge. Det giver også mulighed for at udvælge produkter, som er produceret af bæredygtigt træ, hvilket de har benyttet sig af.

Træet, som bliver brugt til deres møbler, kommer udelukkende fra skove, som i gamle dage blev plantet af Hollændere. Formålet med plantningen af disse skove, var hovedsagelig at bruge træet til produktion.

Som før nævnt, rejser Kim Poulsen selv ned til producenterne på Java for at finde nye produkter. Dette betyder også at Teak og Miljø kender sine producenter, og derfor ved at arbejdsforholdene dernede er i orden.

Der er i anledning af påsken og fødselsdagen rigtig mange gode tilbud, se nogen af dem her:

Du har også masser af mulighed for at se den “nye” flotte butik i påsken, men du  kan allerede nu få en smagsprøve her:

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fødselsdag hos Teak og Miljø i påsken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER