33-årig fra Østervrå anholdt for spritkørsel

33-årig fra Østervrå anholdt for spritkørsel

29. marts 2010 - kl. 10:59 - af

Politiets døgnrapport: Søndag morgen kl. 05.58 blev en 33-årig mand fra Østervrå bragt til standsning i Syvsten. Manden blev anholdt efter en alkoholtest, sigtet for spirituskørsel.

Fredag aften blev politiet kaldt til Sæby, hvor en formodet ung mand på 16 år efter signe skulle fræse rundt i Vestergade i en blå Skoda Fabia. Anmeldelsen lød på vild og hasarderet kørsel i gågaden og med en del unge mennesker på bagsædet af bilen. Men da ordensmagten nåede frem, var der ingen bil eller unge mennesker at finde.

I Vestergade ud for byens diskotek var to udefra kommende på henholdsvis 18- og 20 år åbenbart blevet enige om at tæve hinanden, men det må man som bekendt ikke, med mindre man er medlem af en bokseklub, så de to unge mænd, fra henholdsvis Asaa og Gærum, kan nu se frem til en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, oplyser Nordjyllands Politi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '33-årig fra Østervrå anholdt for spritkørsel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER