Bliv gratis medlem af Danmarks største gavebod

Bliv gratis medlem af Danmarks største gavebod

28. marts 2010 - kl. 8:25 - af

Så er der godt nyt til alle børn mellem 8 og 12 år. Nu får du et fantastisk tilbud fra alle danske børnebiblioteker på nettet. Sitet hedder ”pallesgavebod.dk”, for en gavebod er et sted, hvor du bare kan hive alle mulige varer ned fra hylderne – helt gratis! Du kan blive medlem fra fredag den 26. marts.

Du kan spille spil, downloade billeder, lyde og sjove filmklip, læse anbefalinger af de bedste bøger, finde interviews med kendte personer fra sportens, filmens og tv’ets verden. Du kan også anmelde og anbefale din favoritbog, disse din hadefilm eller se, hvad andre elsker eller hader allermest.

Er du mere til konkurrencer og quizzer, kan du blive udfordret – hvis du altså tør!

Det er ganske gratis at blive medlem af Palles gavebod, som alle landets børnebiblioteker står bag.

”Palles gavebod er åben – Bliv den første i klassen med det nye Palle Gavebods lånerkort”

Fra 1. april fejrer Frederikshavn Kommunes Biblioteker åbningen af Palles Gavebod med et rekordforsøg: ”flest udleverede Pallesgavebod-lånerkort på 1 måned”. Sammen med Børnenes Rekordbog vil vi åbne gaveboden, så i hele april kan du komme ned på dit lokale bibliotek og bytte dit gamle lånerkort om til et sejt ”Palles Gavebod lånerkort” – helt gratis. Har du ikke et lånerkort – så er det tid. Tag dine forældre med og få lavet dit helt eget ”Palles Gavebod lånerkort”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv gratis medlem af Danmarks største gavebod' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger