På søndag er det atter sommertid

På søndag er det atter sommertid

27. marts 2010 - kl. 9:03 - af

Vinteren har været lang og streng, men NU kommer sommertiden. Og hvad er det så lige, man skal gøre? Jo, lørdag aften stiller du dit vækkeur til kl. 02.00. Når det ringer, står du op og stiller alle dine ure frem til kl. 03.00 – husk uret i bilen, i cykelcomputeren, i ovnen, i videoen, i telefonerne o.s.v.
Når det er gjort – det tager højst en times tid – går du i seng igen og sover, til du vågner – det er jo søndag. Du vågner naturligvis for sent til at få rundstykker hos bageren, fordi dit indre ur endnu ikke er blevet stillet, så klokken er ikke 09.00, når du vågner, men 10.00.
Hvad værre er, du har glemt at stille vækkeuret igen, så mandag morgen bliver du vækket kl. 05.00, nej 06.00, nej det er 05.00. Det er helt OK, for så lærer du, hvor mange bandeord, du egentlig kan – det er sikkert ikke så få på den tid af morgenen.

Rigtig god sommer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På søndag er det atter sommertid ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger