Sæbys U13 Mesterrækkespillere i aktion

Sæbys U13 Mesterrækkespillere i aktion

26. marts 2010 - kl. 6:32 - af

Til et stort U13 Mesterrækkestævne i Vorup( ved Randers) gjorde Sæbys unge spillere sig igen flot bemærket. Således vandt Rasmus Rechnagel Christensen en flot bronzemedalje i herresingel, og samme Rasmus vandt ligeledes i herredouble en bronzemedalje sammen med sin makker Emil Birk Thomsen, også Sæby.
Skriver Helle Valbirk, Sæby Badmintonklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys U13 Mesterrækkespillere i aktion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER