Tilmelding og information fra Ældre Sagen

Tilmelding og information fra Ældre Sagen

25. marts 2010 - kl. 13:15 - af

Ældre Sagen på fem dages tur
Tilmeldingen til en fem dages tur i dagene 2.-6. maj til Frankfurt an der Oder med besøg i Polen og Berlin, arrangeret af Ældre Sagens Sæby Lokalkomité, er i fuld gang. Tilmeldingen går godt, men der er stadig ledige pladser. Tilmelding skal ske senest 1. april til formanden, Svend Aage Christensen, på tlf. 98467771.
Turen arrangeres i samarbejde med Best Travel med fire overnatninger på Ramada Hotel i Frankfurt an der Oder 80 km øst for Berlin i delstaten Brandenburg i det tidligere Østtyskland på grænsen til Polen.
Turen byder på udflugter til Stubice i Polen tæt ved Frankfurt på den anden side af Oder-floden, det kæmpemæssige naturreservat Spreewald og den tyske hovedstad, Berlin.

Konstituering i Ældre Sagen
Efter årsmødet for kort tid siden har Ældre Sagens Lokalkomité i Sæby Kommunee holdt konstituerende møde. Her genvalgtes Svend Aage Christensen som formand og Grethe Simonsen næstformand. Kasserer er Grethe Christensen, mens Ole K.Petersen er sekretær. Nye ledere at netværksområdet er Grethe Kyed og Grethe Pedersen. Poul Eik Johansen er it-kontakperson. Hanne Hvid Poulsen er kontaktperson for både stavgang, gymnastik og cykelture. Svend Åge Christensen og Povl Gøgsig leder madlavningsholdet for mænd. Endelig er Knud Larsen kontaktperson for Ældresagens Sangkor.
På årsmødet trådte Knud Larsen og Hanne Hvid Poulsen efter eget ønske ud af komitéen. De blev afløst af de hidtidige suppleanter Poul Erik Johansen og Ole K. Petersen. Som nye suppleantrer valget Grethe Kyed og Mads Sønderkær.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilmelding og information fra Ældre Sagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger