Benyt Sæby Bibliotek når du har lyst

Benyt Sæby Bibliotek når du har lyst

24. marts 2010 - kl. 5:57 - af

Sæby Biblioteks nye tilbud – ”Det åbne Bibliotek” giver brugerne en betydelig mere fleksibel mulighed for at benytte deres lokale bibliotek. Brugerne kan stadig få hjælp fra bibliotekets personale i 34½ time om ugen. Det nye er, at brugerne derudover kan benytte biblioteket i yderligere 49½ time på hverdage, i weekender og på helligdage – i alt 84 timer.

Åbent hele ugen
Brugerne har adgang til biblioteket fra kl. 7 til 21 på hverdage, og i weekenden og på helligdage fra kl. 8-15. I den selvbetjente åbningstid kan brugerne lukke sig ind på biblioteket ved at benytte deres sundhedskort eller lånerkort kombineret med en pinkode, som de får ved at henvende sig på biblioteket.

Fleksible muligheder
De nye åbningstider er også en vigtig brik i samarbejdet mellem de tre kulturinstitutioner på Rådhuspladsen – Bibliotek, Svømmehal og Kulturhus -, hvor der fremover vil være mulighed for at benytte flere aktiviteter og tilbud samtidigt. Erfaringer fra lignende tiltag andre steder er et stigende besøgstal, og det viser sig, at især familier er glade for de fleksible muligheder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Benyt Sæby Bibliotek når du har lyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER