Søren Jensen tilbage på facaden i Krystalgade

Søren Jensen tilbage på facaden i Krystalgade

23. marts 2010 - kl. 17:19 - af

Siden installatør Søren Jensen i 1948 første gang kørte ud på sin Nimbus motorcykel for at servicere borgerne i Sæby og omegn, har bygningerne på Krystalgade, der den dag i dag stadig huser firmaet Søren Jensen A/S, dannet rammerne for mangen god historie.

I disse dage skrives endnu et kapitel, idet afdelingen for Radio og tv er blevet udvidet med Home Office produkter, samt flot renoveret fra ende til anden. I dag fremstår afdelingen lys og moderne klar til fremtidens udfordringer. Det er netop i denne forbindelse at indehaver Ole Rørbæk Jensen har valgt igen at sætte det historisk klingende navn på facaden.
”Som lokale handlende gennem så mange år er vi selvfølgelig meget stolte af både vores navn og historie. Det er derfor med stor glæde at navnet igen kommer på facaden”, fortæller Ole Rørbæk

Samtidig med renoveringen har Ole Rørbæk, for at styrke den lokale profil endnu mere, valgt at indtræde i den landsdækkende belysnings –og hvidevarekæde ELplus.

ELplus, der ligesom punkt1 og Expert er et koncept under Expert Danmark A/S, er under sloganet; Lokal og lidt bedre repræsenteret med ca. 50 selvstændige belysnings -og hvidevarebutikker fordelt over hele landet.
Med indtrædelsen i ELplus, har butikken stadig nordens største indkøber af hårde hvidevarer og el-apparater bag sig og kan dermed fortsat tilbyde kunderne det store udvalg i kvalitetsprodukter til de rigtige priser

”Vi venter os meget af det nye medlemskab af ELplus, da det giver os kædens stordriftsfordele, men samtidig frihed til, under eget navn at agere i det lokale marked. Det har stor værdi for hele forretningen at vi nu kan profilere Søren Jensen A/S som en samlet enhed.” lyder det fra en glad Ole Rørbæk.
”Vi vægter det lokale tilhørsforhold meget højt. Vi mener det lægger stor værdi i en handel at vi, som lokale handlende kender både vores produkter og vores kunder. Det vil derfor altid være målet for os, at kunne yde byens bedste service.”

Den nye facade, renoveringen af Radio/Tv afdelingen samt overgangen til den nye kæde, vil selvfølgelig blive behørigt fejret, og det kommer ikke til at gå stille af.
Torsdag den 25. marts åbnes dørene til et kæmpe åbningssalg. Ud over et hav af gode tilbud med super priser vil der også være rundstykker til morgenfriske, konkurrencer med flotte præmier og meget mere.

Trods ny facade og en renoveret butik er der dog en ting bliver der ikke pillet ved. Forudsætningen for den bedste service vil ifølge Ole Rørbæk altid være stabile og kompetente medarbejdere inden for både salg og montering. Ole Rørbæk vil derfor stadig, sammen med sin kone Birthe samt medarbejderne Knud, Esben og Birgit stå for at give kunderne i butikken Sæbys bedste betjening.

Tekst: Bjarke Hessel

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søren Jensen tilbage på facaden i Krystalgade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger