Sæby Baptistkirke åbner dørene for Nat kirke

Sæby Baptistkirke åbner dørene for Nat kirke

21. marts 2010 - kl. 7:34 - af

Natkirke er kendt mange steder i Danmark, men måske mest i storbyerne, hvor Natkirken tilbyder et stille sted væk fra byens larm. Et fristed med mulighed for fordybelse, bøn og stilhed, men også et sted, hvor der er mulighed for at få en samtale med et andet menneske.

Sæby Baptistkirke vil for første gang tilbyde Natkirke fredag den. 26. Marts, som optakt til påskeugen. Kirken vil være åben i tidsrummet 20 – 22.

Nogle ting vil være programlagt, bl.a. læsning af påskens tekster, men er del af tiden kan du blot sidde i dine egne tanker, eller gå rundt til de forskellige tilbud, der er. F.eks. kan du sætte sig og læse i et udvalg af forskellige udgaver af Bibelen. Du kan nyde den dæmpede musik. Skrive din egen bøn, som vil blive læst op sidst på aftenen, hvis du afleverer den. Der er mulighed for også at få en personlig samtale og forbøn.

Baptistkirkens præst, Bente Højris, udtaler, at Natkirke er et åbent sted, hvor man er velkommen til at kigge ind, også for et kortere tidsrum. Uanset ens kirkelige tilhørsforhold, kan man altså gå og komme, som man vil, og blive den tid, som man har brug for.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Baptistkirke åbner dørene for Nat kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER