Pakhuset på  Sæby Havn bliver igen fyldt

Pakhuset på Sæby Havn bliver igen fyldt

21. marts 2010 - kl. 0:43 - af

Efter nogle år med butikken ”hjemme på gården”, udenfor Sindal, har Susanne Lynch Donvild og Tonni Briand Donvild besluttet at flytte deres firma ”Sly Design & Lifestyle” tilbage til Sæby. I den sammenhæng har vi indgået et spændende butiksfælleskab med firmaet 4Seasons Design fra Randers, fortæller Susanne Lynch Donvild.
Lørdag d. 27. marts åbner ”En anderledes møbelbutik” i Pakhuset, Havnen 12, i Sæby. Vi har virkelig lavet et scoop!

Den spændende kunstner Mette Harbo kommer og udstiller sine sjove, smukke, frodige og farvestrålende malerier.
Vi åbner kl. 11.00, og Mette Harbo vil selv være til sted i tidsrummet kl. 11.00 – 13.00. Mette Harbos malerier kan dog fortsat opleves hos os resten af Påsken.
Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil lægge vejen forbi ”En anderledes møbelbutik”, når vi åbner.

Vi vil være vært ved lidt godt til mund og mave, og vi selvfølgelig have åben hele Påsken, hver dag fra kl. 11.30.

For nogle år siden havde vi i en periode, et butiksfælleskab i Algade, men da bygningerne blev solgt, valgte vi at flytte butikken hjem på gården. Det har ikke været så ringe endda, men vi savnede lidt det pulserende liv, og manglede nok også lidt ”strøgkunderne”, dem som ”tilfældigt” lige kigger ind. Hjemme på gården skulle selv kragerne have GPS med for at finde os, så ret mange tilfældige besøg fik vi ikke.

Butikkens koncept er ganske enkelt – vi præsenterer og leverer møbler, samt accessories af høj kvalitet til indendørs- og udendørs brug.

Vores møbler henvender sig til mennesker, som ønsker at kvalitet, design, funktionalitet samt komfort er i højsæde, yderligere har vi et sortiment, som man ikke ser ret mange andre steder i Danmark.

Vores møbler er unikke, hvilket vi heldigvis kan mærke, at vores kunder sætter pris på.
Vi har forhandlingen af en hel række af kendte kvalitets møbler, bl.a. det gamle kendte firma Vincent Sheppard, som laver de smukke originale Lloyd Loom møbler, de klassiske kurvemøbler i den originale papirflet, møbler for livet – klassiske ja, men også moderne.

Vi har håndlavede, smukke træmøbler for feinschmechere, kreeret af den tyske møbelsnedker Klaus Kettenburgh, HolzWerk.

Vi kan præsentere smukke specialbyggede BioEthanol pejse, kreeret af den tyske jernskulptør Frank Berauer. Ikke blot en reel varmekilde da de er lavet af jern, men også en smuk skulptur i hjemmet. Disse kommer i flere modeller, både til at hænge på væggen el. til at stå.

Sly Design & Lifestyles hovedfokus ligger på det helt unikke ergonomiske stolekoncept fra tyske FALTO. Her er stole, og nu også smukke borde til hele hjemmet, arbejdspladsen, skolen m.m..

4Seasons Design fra Randers, som bl.a. vil stå for hovedparten af butikkens havemøbel sortiment, er dog også leverandør af smukke reoler, spiseborde m.m. i ædle træsorter fra Belgiske Ethnicraft. 4Seasons Design, som også har valgt den mere eksklusive linje, er en internet baseret forretning med showrooms flere steder i Jylland og på Sjælland, og nu også i Sæby.

Vi glæder os utroligt meget over at være tilbage i Sæby. Og hvis man vil vide lidt mere om os, er der masser af informationer på vores hjemmesider hhv. www.falto-lifestyle.dk og www.4seasonsdesign.dk
slutter Susanne Lynch Donvild.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pakhuset på Sæby Havn bliver igen fyldt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER