Stort fremmøde til hyggelig filmaften

Stort fremmøde til hyggelig filmaften

20. marts 2010 - kl. 0:52 - af

Sæby pensionist og efterlønsklub havde i onsdags film på programmet. Der blev vist den danske film ”to verdener” som handler om Jehovas vidner. Der blev virkelig givet stof til eftertanke til de 150 medlemmer som var mødt op. Næste onsdag er det noget helt andet der er på programmet. Der kommer Agersted harmonikaklub og spiller og underholder. Det vil blive et par timer med musik og fællessang og højt humør, skriver Hans Abildgaard

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stort fremmøde til hyggelig filmaften ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER