Sæby Motions Cykelklub blæser til angreb

Sæby Motions Cykelklub blæser til angreb

20. marts 2010 - kl. 0:08 - af

Trods vejrets drilleri så meddeler Sæby Motions Cykelklub, at sæsonstarten ligger lige om hjørnet.

Hvis vinteren og ikke mindst julen har sat sine spor på sidebenene, så er der nu rig lejlighed til at få nogle kilometer i benene i fællesskab med andre.
I år er situationen en lidt anden end normalt, da der ikke har været den store mulighed for smugtræning i skoven pga. vejret, så alle skulle i år være på lige fod, fortæller formanden i klubbens nye blad.

Klubben holder standerhejsning lørdag d. 27. marts. kl. 13.30 Og hvis vejret ellers viser sig fra sin pæne side, forventer formanden stort fremmøde af forårskåde og forventningsfulde medlemmer. Han understreger samtidig, at ALLE er velkommen til at deltage.

klubben kan nu også prale af nyt klublokale, som er kommet i stand i samarbejde med Spar Nord Fonden. Lokalet er 60 kvm., og er placeret i Sæby Fritidscenter sammen med bordtennisklubben. Lokalet skal primært bruges til socialt samvær, men der er også mulighed for at benytte de 2 bodybikes, som er opstillet i lokalet.

Klubben har yderligere fået en specialaftale med Sæby Svømmebad, som indebærer at klubbens medlemmer kan få svømmebad, wellness, og vask for både cykel og  mand (cykelvask foregår i kælderen under svømmebadet) for bare 45 kr.

Så trænger både du og din cykel til motion, så kontakt klubbens formand Tommy Thomsen på telefon: 98 46 36 87 eller næstformand Steffen Munch Hansen på telefon: 98 46 21 28 for nærmere information.

Klubbens nye blad kan læses her: Bladet forår 2010

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Motions Cykelklub blæser til angreb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger