Park & Vejs grønne folk spirer igen frem

Park & Vejs grønne folk spirer igen frem

20. marts 2010 - kl. 11:27 - af

Vinteren går på hæld, og Park & Vejs grønne folk kan snart begynde på oprydningen i det grønne efter den hårde vinter. Pr. 1. april starter oprydningen for alvor, så det bliver ikke kun forårsblomsterne der spirer frem i landskabet…

Omkring 50 af Park & Vejs medarbejdere møder ind igen her pr. 1. april og er klar til at komme i gang. En del af vores medarbejdere er nemlig hjemsendt i vinterhalvåret, fordi deres arbejdsopgaver ikke kan udføres, når vinteren er over os.
Normalt møder nogle af vores grønne folk ind allerede i marts, og starter op med opgaverne. Men pga. den hårde vinter må de væbne sig lidt med tålmodighed og altså starte op i april i stedet.

Men foråret er trods alt på vej, og det er inden længe tid til at trække i arbejdstøjet. Først og fremmest står den på oprydning efter vinteren. De grønne medarbejdere starter med en hurtig oprydning i deres områder, indsamling af affald, pleje af roser og lignende – kort sagt en status på hvordan tingene står til i deres område.
Herefter går arbejdet for alvor i gang. Vintermåtterne ved bedene skal fjernes, roser mm. skal klippes til, bedene skal så småt klargøres osv. – og så skal vi selvfølgelig ha’ sat blade på træerne og ha’ malet græsset grønt ;0)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Park & Vejs grønne folk spirer igen frem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger