Park & Vejs grønne folk spirer igen frem

Park & Vejs grønne folk spirer igen frem

20. marts 2010 - kl. 11:27 - af

Vinteren går på hæld, og Park & Vejs grønne folk kan snart begynde på oprydningen i det grønne efter den hårde vinter. Pr. 1. april starter oprydningen for alvor, så det bliver ikke kun forårsblomsterne der spirer frem i landskabet…

Omkring 50 af Park & Vejs medarbejdere møder ind igen her pr. 1. april og er klar til at komme i gang. En del af vores medarbejdere er nemlig hjemsendt i vinterhalvåret, fordi deres arbejdsopgaver ikke kan udføres, når vinteren er over os.
Normalt møder nogle af vores grønne folk ind allerede i marts, og starter op med opgaverne. Men pga. den hårde vinter må de væbne sig lidt med tålmodighed og altså starte op i april i stedet.

Men foråret er trods alt på vej, og det er inden længe tid til at trække i arbejdstøjet. Først og fremmest står den på oprydning efter vinteren. De grønne medarbejdere starter med en hurtig oprydning i deres områder, indsamling af affald, pleje af roser og lignende – kort sagt en status på hvordan tingene står til i deres område.
Herefter går arbejdet for alvor i gang. Vintermåtterne ved bedene skal fjernes, roser mm. skal klippes til, bedene skal så småt klargøres osv. – og så skal vi selvfølgelig ha’ sat blade på træerne og ha’ malet græsset grønt ;0)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Park & Vejs grønne folk spirer igen frem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER