Jensens Fiskerestaurant klar til ny sæson

Jensens Fiskerestaurant klar til ny sæson

18. marts 2010 - kl. 6:30 - af

Jacob Jensen har i 10 år haft Jensens Fiskerestaurant, og det går stadig super med forretningen. Kunderne er så glade for restauranten, at der allerede nu er blevet reserveret 3-400 pladser, når restauranten åbner d. 26. marts. Lige nu er alt rodet, men det skal jo som bekendt være skidt før det kan blive godt.

På menukortet i år befinder der sig stort set det samme som sidste år, dog med et præg af lidt nyt i buffeten. Jacob Jensen går stadig efter kvalitet, og bruger kun de bedste råvarer. Der serveres både bøf, kylling og alt godt fra havet, så selvom du måske ikke er så glad for fisk, er der stadig god grund til at besøge Jensens Fiskerestaurant. For fristelser er der nok af, og priserne ligger som de plejer, upåvirket af finanskrisen.

Når vejret bliver lidt bedre, er der også mulighed for at nyde udsigten, stemningen og ikke mindst maden på terrassen. Jacob Jensen regner med at have den mulighed klar til pinse.

Det er muligt at reservere restauranten til konfirmationer og lignende, men kun udenfor de normale åbningstider. Dog er det ikke uset, at selskaber kommer ind i restauranten, og uformelt holder spisning efter konfirmation, bryllup osv.

Inventaret har fået en kærlig hånd, og nogle af møblerne er blevet erstattet med nye. Blandt andet kan man se smallere borde, så der bliver skabt mere plads. De mest slidte stole er blevet skiftet ud med nye, dog samme model, så stilen stadigvæk er den samme. Stilen i restauranten er rustik, blandet med et strejf af modernitet. Det er en flot sammensætning af træmøbler i lyse omgivelser, og med en utrolig smuk udsigt. De store vinduer giver megen lys, og man kan se himlen møde havet. Billederne på væggen understøtter også konceptet af en fiskerestaurant, da det er malerier af alt fra havet, samt et stort abstrakt maleri af brusende bølger.

Personalet er de samme glade mennesker som altid har været der. Og igen i år åbner de og byder folk velkommen med et smil på læben. Jacob Jensen er ikke meget for at skifte personalet ud, da han er meget glad for alle sine medarbejdere, og sætter megen pris på, at alle er glade. Jacob er selv et utroligt positivt anlagt menneske, som ikke tager tingene for højtideligt. Alting bliver taget med et smil, og det kan mærkes på arbejdsmiljøet, f.eks kan nævnes en opvasker, som har været i restauranten i 9 år.

Jacob Jensen har været selvstændig siden 1992, og elsker stadig sit arbejde, hvilket afspejles i restaurantens succes. Stemningen er god, og det er helt klart et besøg værd, når dørene bliver åbnet d. 26. marts.

Hvis du er hurtigt ude, kan du også opleve et af de to årlige modeshows, som bliver holdt på restauranten. Disse foregår i foråret og efteråret, og markerer smukt starten og slutningen på sæsonen. Dette forår bliver holdt i samarbejde med Havnen12, Mosen, FrisørA og Agaven. Dog er det en så populær begivenhed, at der allerede nu, er udsolgt til modeshowet dette forår. Aftenen forløber således, at gæsterne får mad og et glas vin fra restauranten, ser modeshowet, får goodie bags med prøver fra samarbejdspartnerne, og gerne en luksusflødebolle fra Mosen, som afslutning på en dejlig aften.

Tekst og foto: Nete og Christina, SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jensens Fiskerestaurant klar til ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER