Kjeldgaard’s Gartneri Nejsiglund åbner i dag

Kjeldgaard’s Gartneri Nejsiglund åbner i dag

17. marts 2010 - kl. 11:19 - af

Gartneriet på Langtvedvej 8, 9300 i Sæby åbner i dag for kunderne efter en lang vinter. Normalt ville de have åbnet noget før, men eftersom vejret ikke har været til udplantning og havearbejde, har man valgt at holde lukket lidt længere end normalt.

Vejret er nu mildnet en smule, og så er det på tide at kalde foråret frem med de nyudsprungne forårsblomster, som fylder drivhuset i gartneriet.

Lige nu er det mest sæson for stedmoderblomster, og løgplanter som påskeliljer, hvilket afspejler sig i de mange rækker af blomster, som Kjelgaard’s Gartneri Nejsiglund kan tilbyde. Disse blomster kan godt blive sat udenfor nu, hvis ikke der er for meget frost, og hvis de står lidt i læ.

Winnie Sørensen har været i fuld gang med at gøre gartneriet klar til kunderne, hun har sat blomsterne pænt frem og lavet de første påskedekorationer.

Forårsblomsterne er nu klar til at blive solgt, og imellem rækkerne af løgplanter spirer sommerblomsterne også, så de er klar til at springe ud, når forårssæsonen er overstået. Gartneriet laver selv deres sommerblomster, såsom bellis, primula, hortensia, pelargonie, petunia osv.

Du kan som åbningstilbud købe 3 mini påskeliljer for kun en 20’er. Så kan du få lidt mere forår ind i dit hjem, eller ude i haven.

Åbningstider:
Tirsdag-fredag 10.00-17.30

Lørdag-søndag 10.00-14.00

Mandag Lukket

Tekst og foto: Nete og Christina, SaebyAvis.dk

[googleMap name=”Kjeldgaard’s Gartneri” width=”500″ height=”300″ mousewheel=”false” directions_to=”false”]Langtvedvej 8, 9300 Sæby[/googleMap]

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kjeldgaard’s Gartneri Nejsiglund åbner i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER