Fællesspisning som påskeforberedelse

Fællesspisning som påskeforberedelse

17. marts 2010 - kl. 5:32 - af

Påsken nærmer sig. Og som forberedelse til påsken bliver der torsdag d. 25. marts kl. 17.30 mulighed for at deltage i et påskemåltid i Mariehuset ved Sæby Kirke. Forløbet af måltidet og menuen henter sin inspiration fra det jødiske påskemåltid. Ud over at  spise sammen, synger vi nogle af de dejlige påskesalmer, og hører om påskens begivenheder fra bibelens tekster om dem. Og så er der også rig lejlighed til at få talt sammen, og nyde samværet. Efter påskemåltidet, er der mulighed for at deltage i aftenmeditationen i kirken. Det er en gudstjeneste på lidt over en halv time, hvor der er meget musik, og god tid til fordybelse, stilhed og bøn.

Af hensyn til borddækning og tilberedning af mad, er det nødvendigt med tilmelding, senest mandag d. 22. marts til kirkekontoret.
Det koster 40 kr. for voksne og 20 kr. for børn at deltage i denne fællesspisning.
Alle er hjerteligt velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fællesspisning som påskeforberedelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER