Sæby Pensionist og Efterlønsklub for fuld musik

Sæby Pensionist og Efterlønsklub for fuld musik

15. marts 2010 - kl. 0:26 - af

Sæby Pensionist og Efterlønsklub havde i onsdags besøg af Aalborg pensionist orkester. Der mødte 230 mennesker op, og de fik en rigtig god eftermiddag, hvor vi blev sendt på en musikalsk rundrejse i Europa. Det 22 mand store orkester kunne virkelig få det gode humør frem.

Onsdag d.17 kl. 14 bliver der vist filmen ”To verdener” som er instrueret af Niels Arden Oplev. Den handler om Sara, der som resten af sin familie er medlem af sekten Jehovas Vidner. Hun er oprigtig i sin tro, men så møder Sara den lidt ældre Teis, som ikke er troende. De forelsker sig i hinanden, og så står Sara over for et meget svært valg: Familien eller kærligheden? Det er en meget god og tankevækkende film om Jehovas Vidner, Far-datter forholdet, kærlighed, tro og social udstødning.
Vi håber at der kommer rigtig mange på onsdag i Sæby kulturcenter, slutter Hans Abildgaard – Sæby Pensionist og Efterlønsklub

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Pensionist og Efterlønsklub for fuld musik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER