Beebob’s lokale i Vestergade til leje

Beebob’s lokale i Vestergade til leje

15. marts 2010 - kl. 0:12 - af

Hair Studio står der over døren, ”til leje” står der på vinduerne til butikken Vestergade 30, det er her frisør Beebob har til huse, og her har de været i mange år.
Men lokalerne er blevet for store, fortæller Jonna, som ejer Beebob. Vi ville meget gerne blive på adressen i Vestergade, men må erkende at udgifterne til husleje ikke står mål med indtjeningen, siger hun og fortsætter, vi har alt for meget plads, og skal jo som alle andre i disse tider se på omkostningerne.
Vi har 6 måneders opsigelse og har taget en beslutning om at opsige lejemålet, men allerhelst vil vi dele lokalet med en anden lejer, det ville være helt perfekt.
Jeg har en ide om en computerbutik, fortæller Jonna, sådan en mangler der virkelig i Sæby, og to om lokalet ville bestemt være den optimale løsning for os, da vi jo allerhelst vil blive hvor vi er. Om det bliver en computerbutik eller ej er svært at sige, men budskabet er klart, ”hvem vil dele med os”?

Tidligere kunne man også besøge Beebob på Hotel Viking, men efter det første år kunne vi konstaterer, at der ikke var belæg for en butik derude, fortæller Jonna.
Nu vil vi bare gerne finde en ildsjæl, der kunne tænke sig den halve butik. Alternativt skal vi kigge os om efter et mindre lokale i byen, da vi umiddelbart ingen planer har om at stoppe med Beebob i Sæby, slutter Jonna.

Hos Beebob finder vi også frisøreleven Stine, hun skal snart til svendeprøve og har for nylig fået 12 i teori. Du kan læse mere om Stine, hendes svendeprøve og butikkens fremtid her på avisen i den kommende tid

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beebob’s lokale i Vestergade til leje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER