90 unge mennesker til AquaDisko i Sæby

90 unge mennesker til AquaDisko i Sæby

15. marts 2010 - kl. 19:53 - af

Fredag den 12 marts blev vintersæsonens sidste Aquadisko afviklet i Sæby Svømmebad. Det har været en hård kamp imod konkurrenten “hjemme altret”, eller hvad folkemunde vil kalde “flimrekassen”.

Det har med AquaDisko været svømmebadets ønske at give de unge et alternativ til fredagsunderholdning. Gerne et alternativ der kan være konkurent til den statiske og stillesiddende aktivitet sofasidning, fortæller svømmebadets leder Jeppe Jacobsen.
Alt tyder dog nu på at det er gået op for de mange unge at weekenden ikke nødvendigvis starter foran TVét. Fredagens arrangement havde samlet omkring 90 unge mellem 10 – 17 år, og bød, udover live diskotek, og højteknologisk lysshow også på konkurrencer, og sjove aktiviteter samt i arrangementets anledning en række gode tilbud i cafeen.

Det vores erfaring at lommepengene ikke altid rækker hele ugen, derfor forsøger vi til disse arrangementer at sammensætte nogle økonomiske alternativer til de større og dyre menuer, udtaler Cafe Leder: Birthe Jensen.

Det har oprindeligt været planen kun at afvikle AquaDisko henover vintermånederne, men denne aftens højdespringer har for alvor sparket til planeren om også at lave nogle anderledes sommer events. Kombinationen OpenAir biograf og natsvømning eller LAN & VAND hvor et computer party kan kombineres vandaktiviteter, er nogle af de projekter der allerede ligger i støbeskeen.
En fremtidsorienteret men stadig jordnær ledelses kultur i svømmebadet har åbnet op for medarbejdernes interesse og kreativitet. Det er som at have åbnet Pandoraskasse fuld med ideer. Jeg oplever næsten hver dag at medarbejderne kommer med sjove påfund og ideer til nye projekter, det er som om det for alvor er blevet ok at tænke ud af kassen, udtaler Jeppe Jacobsen, og undlader ikke at trækker lidt på smilebåndet da han siger æblet falder jo ikke så langt fra stammen.

AquaDisko som vi kender det fra denne periodes mørke vinter fredage vender tilbage næste sæson, nu går vi lyse tider i møde, hvilket åbner op for nye og spænende projekter og med denne vinter er det jo ikke nemt at vide hvad modernatur har i ærmet for den kommen sommer, men vi er i hvertfald klar med aktiviteter fra 4mdr. til 90 år eller mere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '90 unge mennesker til AquaDisko i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger