Kæmpe åbningsfest hos SuperBest i Sæby

Kæmpe åbningsfest hos SuperBest i Sæby

8. marts 2010 - kl. 0:03 - af

4 minutter efter dørene var slået op til åbningsfest i SuperBest, kunne købmand Claus Karlsen byde velkommen til kunde nr. 100.

Det har været fuldstændig overvældende, aldrig har jeg oplevet noget lignende, siger en tilfreds købmand til SaebyAvis.
Vi har husstandsomdelt tilbudsavis, og var da også forberedt på at få travlt, men kunderne har stået i kø helt ned til vinafdelingen det meste af formiddagen, fortæller Claus.

Når man kommer indenfor i SuperBest på Stygge Krumpens Vej, er man da heller ikke et minut i tvivl om, at her sker der virkelig noget. Butikken summer af kunder, som alle smiler og ser veltilfredse ud.
Alt andet ville også være forkert – lyst, venligt og overskueligt – kommer det spontant fra kunderne, og det er da også den første tanke, der flyver gennem hovedet på en, når den første overvældelse har lagt sig.

Lige indenfor døren bliver man mødt af en kæmper blomsterafdeling, hvor alt fra sammenplantninger til afskårne blomster kommer til syne, og længere fremme møder man en overdådighed af frugt og grønt. Alt indrettet i lyse og venlige omgivelser, og intet er overladt til tilfældigheder.

Går man ned i den anden ende af butikken, møder man en vinafdeling af dimensioner. Her må selv den mest garvede vinkender udbryde – “hold da op” – Alt sammen placeret, så der fra en disk centralt placeret kan gives råd og vejledning, til de kunder der måtte ønske det.

Sidst men ikke mindst er slagterafdelingen et besøg værd, her er alt åbent og og meget kundevenligt, og også her er der mulighed for at få stillet sin nysgerrigheden om, hvad der egentlig foregår i en slagterafdeling, samtidig med at det store udvalg af pålæg, færdigretter m.m. ligger lige foran, og får tænderne til at løber i vand.

Skulle man nu være blevet sulten, eller vil have noget med på farten, er det også lige til. Lige indenfor døren til venstre har man muligheden for at få stillet sulten med et frisksmurt flutes eller måske bare en fransk hotdog lige til hånden.

Alt i forretningen er gennemtænkt til mindste detalje, og der er ingen tvivl om at Sæby har fået et topmoderne supermarked, med alt hvad hjertet kan begære.

Og sidst men ikke mindst har man muligheden for at deltage i åbningskonkurrencen. Så trænger man til virkelig at satse, er der bestemt også en mulighed her.

SaebyAvis ønsker Claus og Benny tillykke med den utrolig flotte butik, den kan alle i Sæby være stolte af.

Hele ugen igennem vil der selvfølgelig være mulighed for forskellige smagsprøver i forretningen og mange ekstra gode tilbud – så kom forbi – og få en rigtig go´ oplevelse.

En kommentar til “Kæmpe åbningsfest hos SuperBest i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kæmpe åbningsfest hos SuperBest i Sæby”

  • Mette Gregersen

    Hele personalet burde have ugens buket ( samt en mega bonus) for alt det de har gennemgået mens ombygningen har stået på.
    På trods af de vanskelige arbejdsforhold, har de altid kunnet levere et smil, det er helt fantastisk flot klaret af dem.

    Tillykke med den nye butik – og endnu engang TAK til alle jer “på gulvet”.
    Hilsen Mette

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kæmpe åbningsfest hos SuperBest i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger