Forbrugsafgift afregningen har været forsinket

Forbrugsafgift afregningen har været forsinket

8. marts 2010 - kl. 0:01 - af

Den årlige afregning over forbrugsafgifter har været forsinket. Hovedparten af Forsyningens 42.700 kunder har nu modtaget årsafregningen over forbrugsafgifter, for så vidt angår el, vand, varme, spildevand, renovation m.m.

Årsafregningen har været forsinket af flere omgange. I første omgang fik PBS ved en fejl ikke vedhæftet årsafregningen med Betalingsoversigten for marts måned. PBS valgte derfor at sende årsafregningen på papir til kunderne, uanset om kunderne er vant til at få den månedlige Betalingsservice på papir eller elektronisk via eBoks.
I anden omgang fik kunderne ikke som lovet årsafregningen, så de havde mulighed for at gennemgå afregningen inden betalingsfristen.

Det har ikke været et tilfredsstillende forløb, og PBS beklager meget de uheld, årsafregningen har været forfulgt af. Også Forsyningen beklager det uheldige forløb, som har resulteret i mange telefonopkald fra kunderne med ventetid til følge.

Årsafregningen i forenklet udgave fra 2011
Årsafregningen er meget detaljeret og svær at gennemskue. At afregningen er så detaljeret, skyldes krav blandt andet inden for el-området. Forsyningen har dog besluttet fremover at forenkle årsafregningen så meget, som det overhovedet er muligt i relation til de krav, der er på området. Indtil da er Forsyningens medarbejdere klar til at svare på de spørgsmål, kunderne har til afregningen. Det er også via Forsyningens hjemmeside www.forsyningen.dk muligt at få hjælp til at forstå regningen.

Sæby kunder har modtaget en særlig svær gennemskuelig afregning
I forbindelse med sammenlægning af afregningssystemet har Frederikshavn Forsyning samlet kundeforholdene for de kunder i Sæby, som hidtil har modtaget én afregning på el og en afregning på vand. Sammenlægningen af el og vand har betydet, at årsafregningen for kunderne i Sæby er særlig svær at gennemskue denne gang. Derfor opfordrer Forsyningen sine kunder til at ringe til Kundeservice, hvis de er det mindste i tvivl om, hvordan regningen hænger sammen. Endnu 900 kunder i Sæby mangler at få lagt sine kundeforhold sammen. Dette vil ske i løbet af 2010.

Kontakt Forsyningen
Kunder, der har spørgsmål til årsafregningen, er velkommen til at kontakte Forsyningen, tlf. 9845 6000. Her er medarbejderne i Kundeservice parat til at besvare spørgsmål til årsafregningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forbrugsafgift afregningen har været forsinket ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER