DM guld og en plads i mesterrækken til Sæby

DM guld og en plads i mesterrækken til Sæby

8. marts 2010 - kl. 20:33 - af

Den unge badmintonspiller Julie Rechnagel Christensen, Sæby deltog i weekenden i Danmarksmesterskaberne for U17 elitespillere, hvor hun spillere sig til en flot guldmedalje i damedouble med sin makker Mie Falkenberg fra Lillerød.
Julie spiller og træner nu i Vendsyssel Badmintonklub, som har hjemme i Hjørring og i Frederikshavn Badmintonklub, men har i sine første mange badmintonår spillet og trænet i Sæby Badmintonklub, hvor hun stadig har tæt tilknytning til.
I finalen slog de i en spændende 3 sæts kamp, Line Kjærsfeldt og Sandra Marie Jensen, som for knap en måned siden vandt Danmarksmesterskaberne i damedouble i U19 rækken, selv om de begge er U17 spillere.
Julie og hendes makker har spillemæssigt forbedret sig i løbet af badmintonsæsonen og det danske mesterskab er således det 3. stævne i træk , hvor de vinder i damedouble.
Medalje ved Danmarksmesterskaberne giver inspiration og lyst til den store træningsindsats, som skal til for at blive endnu bedre frem mod næste sæson.

Desuden deltog flere af Sæby Badmintonklubs unge spillere i stævne i Nordjylland. I Støvring var der bl.a. U15 A og her fik Christian Valbirk Nielsen, Sæby Badmintonklub en flot 1. plads i herredouble ved i finalen, sammen med sin makker Magnus Østergaard, Hadsund, at besejre Christian Aa Knudsen og Peter Borup i 2 sikre sæt. Christian spillede sig ved meget flot spil også i finalen i herresingle, hvor han dog måtte tage til takke med en fin 2. plads – med disse 2 flotte placeringer er Christian Valbirk Nielsen nu rykket op i Mesterrækken.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM guld og en plads i mesterrækken til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER