TOPS genåbner tirsdag butikken i Sæby

TOPS genåbner tirsdag butikken i Sæby

6. marts 2010 - kl. 6:57 - af

Skobutikken TOPS i Grønnegade åbner igen tirsdag den 9. marts, hvor Dorthe, Lone og Jette står klar med nye spændende forårsvarer til hele familien.
Butikken fortsætter under TOPS profilen og vil fortsat sætte den gode kundeservice i højsædet, så kunderne i Sæby og omegn igen får en god lokal skobutik at handle i. I TOPS finder kunderne fodtøj, som de ikke ser i andre skobutikker, da det er kædens egne mærker. F.eks. tilbyder butikken damemærket Mary B., der også findes i en dejlig komfortabel og moderigtig linie kaldet Mary B. comfort.

TOPS kæden, med 44 butikker på landsplan, er butikker med et stærkt familiekoncept og en effektiv markedsføring samt varer til helt rigtige priser. Kædekontoret EuroSko Danmark i Odense sikrer, at butikken i Sæby hele tiden kan tilbyde kunderne det sidste nye inden for sko, da indkøberne konstant er på farten i både ind- og udland for hele tiden at være up-to-date med de nye trends.

”Vi har overtaget butikken i Sæby og mener bestemt, den har stort potentiale. Vores mål er helt klart, at der også i Sæby skal være en butik i TOPS skokædens regi. Den skal være lokal forankret, og derfor er det nye personale også lokale kendte ansigter, hvilket vi har lagt meget vægt på”, siger adm. direktør for EuroSko Danmark, Ole Frydensbjerg. EuroSko vil fremover stå for det administrative, mens alt andet skal foregå lokalt.

SaebyAvis.dk byder TOPS velkommen tilbage til byen.

Endnu en butik der giver liv i Sæby, hvilket er et meget vigtigt aspekt, når vi kigger på fremtiden og årets kommende turistsæson.
Man skal jo heller ikke være i tvivl om, at der mange steder fra kigges positivt på Sæby, som byen med de få tomme lokaler og den hyggelige stemning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TOPS genåbner tirsdag butikken i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger