DM Sølv til SKJOLD-Sæby i futsal

DM Sølv til SKJOLD-Sæby i futsal

3. marts 2010 - kl. 0:08 - af

DBU inviterede til det officielle danmarksmesterskab i futsal for kvinde- og herreseniorer, der blev spillet i weekenden den 27.-28. februar i Bramdrupdam Hallerne.
Man var fra finalestævnets begyndelse ikke i tvivl om, at der stod en eftertragtet plads i den europæiske UEFA Futsal Cup på spil.

Det var et finalestævne, der bød på alt det, futsal-sporten står får – masser af intensitet, tekniske lækkerier, højt tempo og ikke mindst mål. Fuld knald på fra start i de to indledende kampe, hvor Egen UI mødte de forsvarende danmarksmestre fra BGA og Sæby IF Skjold mødte Sport Italia.

Semifinalen bød på fight og masser af tekniske finesser. Favoritterne fra Sport Italia kom dog lidt overraskende bagud både 1-0 og 2-0 mod et flot kæmpende Sæby-hold. En stilling, der holder til et minut før tid, da det lykkedes Sport Italia at reducere til 1-2. Det bliver til 2-2, og længe så det ud til at det blev Sport Italia havde overskuddet og tålmodigheden til at få sejren. Men sådan blev det ikke – på en sjælden friløber et minut før tid. Sport Italia satsede alt, og det kostede i den sidste ende, og Sæby kunne i de døende sekunder helt frit score til 4-2.

Finalen blev som forventet en intens affære mellem de forsvarende danmarksmestre fra BGA og Sæby Skjold. Det var dog favoritterne fra BGA, der kom bedst fra start og hurtigt kom på både 1-0 og 2-0 – især det første mål var et velspillet angreb. Men Sæby kom igen og fik reduceret til 1-2 inden BGA igen kom på scoringstavlen med et skud tæt på midterlinjen. Nordjyderne var dog stadig med, men måtte erkende, at fysikken ikke fulgte viljen og BGA vandt sikkert 5-2. En flot finale, der sikrede et futsal-hattrick til den københavnske vestegn.

Skjold-Sæby sikrede sig dermed sølv. De første DM medaljer i klubbens historie.
Gutterne fra Skjold-Sæby var lidt skuffede lige efter finalen, men humøret indfandt sig hurtigt da det gik op for dem hvad det var de havde bedrevet. Ikke mindre end et sæt officielle DBU-DM medaljer,
fortæller Asger mortensen, formand for SKJOLD-Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM Sølv til SKJOLD-Sæby i futsal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER