Blændende flot Sæby Guide 2010 på gaden

Blændende flot Sæby Guide 2010 på gaden

3. marts 2010 - kl. 12:18 - af

Sæby Turistbureau har netop udsendt Sæby Guide 2010 – en guide, der fører både gæster og fastboende kyndigt rundt i Sæby og omegns mange herligheder. Der er i år artikler om alt fra herregården Sæbygård, det gamle købstadsmiljø, kunsthåndværkerne i Algade, Sæbykunstnerne, aktivitetsmuligheder og musik på Torvet til byens gastronomiske perler, fiskerestauranterne på havnen, Nellemanns Have til en tur på Gedebjerg. Det attraktive miljø omkring Voerså med kanoudlejningen og det flotte havnemiljø, samt Lyngsås særlige klithede og flotte strande bliver også fremhævet som noget ganske særligt for området.

Med hjertet på rette sted..

Som noget nyt er der på de lokale oversigtskort markeret med røde hjerter de steder i Sæby, hvor man har hjertestarter og derfor kan yde livsvigtig hjælp ved et evt. hjertestop. Dette er sammen med det meget udførlige indeks over aktiviteter, butikker og overnatningsmuligheder bag i guiden, en meget nyttig oplysning – også for lokale borgere – at have ved hånden.
60.000 eksemplarer på tre sprog

Guiden på 70 læseværdige sider er lavet i tæt samarbejde med det lokale firma Bandholm Grafisk Design og indeholder tekster på dansk, engelsk og tysk i et oplag på 60.000 eksemplarer.

Guidens udbredelse til nye gæster…

Guiden distribueres intensivt til alle danske turistbureauer og nordjyske turistvirksomheder, samt ombord på Stena Danica og Stena Jutlandica, ligesom den husstandomdeles i alle sommerhuse i Sæby og Lyngså hele 3 gange i løbet af højsæsonen. Også i udlandet kan den findes på de forskellige messer, hvor destination ”Toppen af Danmark ” deltager. For eksempel et stort Danmarks-arrangement på Agger Brygge i Oslo i maj, hvor turistchefen sammen med Sæby Glaspusteri og Ravsliberen skal sælge Sæby-området til nordmændene.
Den gode historie sælger ophold

-Det er vores erfaring, at gæsterne gerne vil læse ”den gode historie” bag virksomhederne, der annoncerer, fortæller turistchef Inger Grund Petersen. – Derfor for er guiden nu fyldt med fortællende, redaktionelle annoncer i stedet for de mere traditionelle annoncesider, som vi tidligere har set. Synligheden af annoncørerne skal sikre Sæby nye gæster og samtidig være et godt værktøj til at få endnu flere oplevelser med sig hjem fra en ferie i området. Vi har også rigtig mange lokale borgere, som kommer og henter guiderne til brug i udlandet, så de kan fortælle om, hvordan der ser ud i hjemstavnen, ligesom gæsterne tager guiderne med hjem til venner. Det er vi rigtig glade for, for vi ved, at de personlige anbefalinger tæller mere end noget andet, når man skal vælge feriested, slutter Inger Grund Petersen

Guiden kan hentes på Sæby Turistbureau i Krystalgade, så benyt lejligheden til at kigge indenfor og få et eksemplar – der er meget at hente i den også for Sæbynitter…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blændende flot Sæby Guide 2010 på gaden ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger