Stor interesse for messestand i Østervrå

Stor interesse for messestand i Østervrå

2. marts 2010 - kl. 6:02 - af

Alt tyder på, at Østervrå Messe får alle stande besat at dømme efter interessen ved det indledende informationsmøde.
Søndag den 11. april er der Østervrå Messe med stande i Østervrå Idræts- og Kulturcenter. I sidste uge var der indkaldt til informationsmøde for interesserede udstillere, og her kunne det konstateres, at interessen for at få en stand var rigtig stor.

Allerede nu er langt over halvdelen af standende i hallen besat, og det samme gælder for standene i kulturhuset. Det betyder, at interesserede udstillere ikke skal vente alt for længe, inden de tager beslutning om at bestille en stand, alene de sidste par dage er der kommet 4-5 udstillere, fortæller Frede Olsen fra messeudvalget.

Messen er delt op med overvejende erhvervsstande i hallen, mens kulturhuset er forbeholdt foreninger og hobbyfolk. Bestilling af stande skal ske hos Dybdahl, Butikscentret, Østervrå.

Det er ØVI’s håndboldafdeling, der står bag Østervrå Messen. Spørgsmål vedrørende messen kan rettes til messeudvalget, som består af Ingelis Andersen, Torben Bo Jensen, Jørgen Brobak Kristensen, Kim Dybdahl og Frede Olsen.
ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for messestand i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER