Ny daglig leder på Frank’s i Sæby

Ny daglig leder på Frank’s i Sæby

2. marts 2010 - kl. 0:32 - af

Bente Stjerne er ny daglig leder af Restaurant Frank´s på havnen i Sæby, og hun glæder sig til åbningen, som altid er den første weekend i marts for fuld musik.
– Vi har forberedt sæsonen længe og er klar til at åbne med to koncerter fredag og lørdag med Søs Fenger med band i en akustisk udgave. Vi har solgt rigtig mange billetter, men der er endnu plads til flere gæster, fortæller Bente Stjerne.
Hun er netop flyttet til Sæby fra Århus og danner par med Frank O. Størup, der ejer restauranten i Sæby og Restaurant Frank´s i Kattegat Silo i Frederikshavn.
– Vi er ved at ansætte personale til sæsonen i Sæby. Vi udvider i forhold til tidligere sæsonen og har fra på søndag åbent alle dage fra klokken 11.30 til frokost og til og med aftenspisning med den store fiske- og skaldyrsbuffet med nordjyske råvarer. I sommermånederne åbner vi også caféen i stueetagen, så der bliver nok at se til, siger den daglige leder i Sæby.
Også 2010 byder på mange musik-arrangementer på Frank´s i Sæby. Efter Søs Fenger dukker Peter Viskinde Band op lørdag 24. april, Rock Nalle og Michelle Birkballe er på scenen lørdag 8. maj, og i pinsen kan Frank´s i Sæby byde på hele tre koncerter i forbindelse med den nye jazzfestival i byen.
– Vi har Caroline Henderson på scenen om aftenen lørdag 22. maj, hvilket er samme dag, som Ole Henriksen holder foredrag om eftermiddagen på Frank´s i Frederikshavn. Søndag aften og mandag til frokost er der også jazz hos os i Sæby, så vi får nogle dejlige og travle dage i pinsen, siger Bente Stjerne.
Hun har flere planer om at øge aktiviteterne i Sæby med blandt andet afslappende hyggemusik i restauranten hele sommeren.
– Vi vil gerne give lovende musikere fra lokalområdet lejlighed til at udfolde sig på Frank´s i Sæby, hvor man jo også er meget velkomne til at nyde en cocktail, kaffebordet eller en drink. Det er jo er flot sted med en dejlig udsigt over havn og hav, så her er alle komme til at hygge sig, fortæller Bente Stjerne.
Frank´s i Sæby har i år også fremgang i antal bestilte selskaber, og det er lige fra fødselsdage over konfirmationer til receptioner.

Bente Stjerne øger aktiviteterne i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny daglig leder på Frank's i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger