SIK 80 høstede både guld, sølv og bronze

SIK 80 høstede både guld, sølv og bronze

1. marts 2010 - kl. 9:00 - af

Rikke Elversøe røg helt til tops ved DGIs landsmesterskaber i atletik i Århus i lørdags.


Rikke Elversøe, 13 år vandt helt suverænt med 11.30 m i kuglestød. Rikke har det samme tallent som vores tidligere medlem Kim Christensen ,som nu stiller op for Sparta. Han stødte i dag 19,23 m ved senior DM i Skive og vandt ligeledes.

Amanda Kalhøj 13 år løb et teknisk korrekt hækkeløb og fik en sølvmedalje. Signe Krogh 11 år vandt bronze i højdespring med 1,20m tangering af PR.

Vi havde 15 tilmeldte til mesterskaberne. Rigtig mange 4. og 5. pladser hvilket ikke rigtigt tæller, men blandt disse placeringer var der mange personlige resultater, så udviklingen er der blandt vore unge, skriver Gunnar Møller Nielsen, Formand for SIK 80.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK 80 høstede både guld, sølv og bronze' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER