SKJOLD-Sæby til DM i futsal i dag

SKJOLD-Sæby til DM i futsal i dag

28. februar 2010 - kl. 3:57 - af

I dag søndag spiller SKJOLD-Sæbys herrer om DM-medaljer i futsal.

Asger Mortensen, formand i SKJOLD-Sæby siger: Futsal er den Sydamerikanske måde at spille indendørs fodbold på. Spillet er meget teknisk anlagt og spilles med lidt andre regler end traditionel indendørs fodbold, som vi kender det i Danmark. Dette passer åbenbart helt fint til vores hold, der har kvalificeret sig til DM slutspillet igennem en del stævner denne vinter.

Der er kun fire hold med i slutspillet, så vejen til finalen går kun igennem en semifinale.  Her møder SKJOLD-Sæby Sport Italia. Den anden semifinale spilles mellem de forsvarende Danske mestre BGA og Egen UI. BGA udtaler på Dansk Bolspil Unions hjemmeside at de går efter guldet.

Det kan jeg så sige, at det er de ikke ene om. Vi kommer og napper de guldmedaljer, slutter Asger Mortensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKJOLD-Sæby til DM i futsal i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER