Marked Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010

Marked Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010

23. februar 2010 - kl. 9:46 - af

For andet år i træk arrangerer Sæby Turistbureau marked for kunsthåndværk og fødevarer. Markedet finder sted på Værftspladsen på Sæby Havn den 17. og 18. juli.

Sommeren 2009 var første gang, markedet blev afholdt. Det var en stor succes med mange besøgende, der også gerne ville handle! Virksomhederne var godt tilfredse og tilbagemeldingerne var positive.

Markedet finder sted i et stort markedstelt, hvor der er stillet en scene op foran. På scenen er der dagen igennem forskellige indslag, såsom musik og lokale kokke, der tilbereder mad af nordjyske råvarer.

På nuværende tidspunkt, er der stadig få ledige pladser, hvis man som fødevarevirksomhed eller kunsthåndværker ønsker at deltage på markedet.
Eneste krav til fødevarevirksomhederne er, at deres varer skal være lokalt producerede. Markedets røde tråd er kvalitet og storytelling. Det er vigtigt at kunderne får en oplevelse med, som de ikke får ved at handle i store kommercielle butikker. Det bliver i højere grad vigtigt for kunden at få historien med bag den vare, de køber med hjem.

Prisen for at deltage som kunsthåndværker er 500 kr. + moms. Sælger du fødevarer er der to forskellige priser. Sælger du fødevarer, som bliver spist på stedet, fx en salat, sandwich eller fadøl er prisen 1500 kr. + moms. Sælger du fødevarer, som er beregnet på at tage med hjem såsom marmelader, grønsager og olier er prisen 1000 kr. + moms.

Ønsker du at tilmelde dig markedet kan det gøres på tlf. 98 46 12 44 eller mail tdj@visitsaeby.dk Du er også velkommen til at ringe, hvis du bare gerne vil høre lidt mere. Kontakt Trine Dam Jakobsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Marked Kunsthåndværk & Smagsoplevelser 2010' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger