Store originaler og dygtige kopier besøger Dybvad

Store originaler og dygtige kopier besøger Dybvad

22. februar 2010 - kl. 14:56 - af

Mens vintervejret raser udenfor, er arrangørerne af Dybvad Open Air i fuld gang med at forberede sommerens koncert i Søparken, hvor vejrforholdene – modsat den netop forestående indgang til forårsmånederne – gerne skulle være præget af sol, varme og tø(r)vejr…!

På programmet til den 12 timer lange koncert i Dybvad lørdag den 7. august, er navne som Henning Stærk, Bamses Venner og ikke mindst 80’er-idolet Shakin’ Stevens – men man skal bestemt ikke kimse ad de tre resterende bands; ”kopierne” SixPack, Østre Gasværk og Die Herren, lyder det fra arrangørerne af årets Open Air-koncert.

De fleste kender de fremragende Die Herren for deres imponerende og velklingende versioner af originalbandet U2’s musik – og det er da heller ikke for ingenting, at bandet er blevet kaldt for et af de mest troværdige kopibands i landet. Die Herren har siden 1991 formået at gengive nerven i originalsangene – og fordi de fuldt ud forstår at levere varen fra scenen hver gang de optræder, er det ikke tilfældigt at de samler fulde huse til koncerter overalt.
Også hos det nordjyske band SixPack, der netop har fejret deres 6 års fødselsdag på Café Ciffy i Hjørring, er underholdningsværdien er helt i top: Repertoiret er umådeligt stort og spænder over hits fra 50’erne og frem til i dag – alt sammen hits, hvor entusiasmen og vellyden er i en helt særlig klasse. Bandets fire musikere; Christian Nygaard, Lars Møller, Børge Lunde og Jens Varmløse, kalder sig da også selv for en helt igennem velsmurt festmaskine, som publikum i Dybvad altså kan se frem til den 7. august…

…og mon ikke de fleste koncertgæster også glæder sig til et genhør med de altid populære Østre Gasværk, der med deres flotte Gasolin-numre har henrykket publikum som fast indslag til Dybvad Open Air de seneste fem år – tillige med adskillige andre steder i det nordjyske…?

Billetsalget til Dybvad Open Air 2010 er i fuld gang via friluftskoncertens hjemmeside, www.dybvadopenair.dk, samt i Spar Nord Banks lokalafdelinger i Dybvad, Østervrå og Sæby.
Endvidere har arrangørerne netop haft kontakt til firmaer og personaleforeninger over hele landsdelen, så skulle man stå og mangle en god idé til firmaudflugten eller personalets sommerfest, er man meget velkommen til at kigge forbi hjemmesiden for at finde kontaktoplysningerne til et godt tilbud, lyder det fra arrangør-gruppens Lars Juhl Hansen, Dybvad.

Dybvad Open Air 2010 er den sjette i rækken af koncerter i Søparken i Dybvad, hvorfra overskuddet går til ungdomsarbejde i Dybvad Boldklub, Dybvad Idrætsklub og Dybvad Tennisklub.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store originaler og dygtige kopier besøger Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER