Julia holder fagprøveuge hos Matas i Sæby

Julia holder fagprøveuge hos Matas i Sæby

21. februar 2010 - kl. 0:05 - af

Materialist elev Julia Pedersen afslutter til 31. juli sin læretid hos Matas i Sæby, men indenda, holder hun i uge 9 fagprøveuge, som hun skal op og forsvare til maj.

Julia sætter fra 1. marts fokus på Biotherm, som sin fagprøve. Hun vil hele ugen lave gratis hudanalyser, som viser fugt og fedtbalancen i huden, samt hudens fast- og spændstighed. Ved hjælp af samtale og analysen vil Julia finde frem til hvilke produkter, der er bedst for netop dig, og hun står klar med råd og vejledning. Som noget ekstra har alle efter scanningen mulighed for at prøve produkterne på, hvor Julia blandt andet vil give lidt ansigtsmassage. Alt dette vil cirka tage en halv time per mand, eller rettere sagt kvinde. Derudover kan alle i hele ugen komme ind og deltage i konkurrencen om flotte Biotherm præmier til en samlet værdi af over 1.500 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julia holder fagprøveuge hos Matas i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER