Østervrås piger tager en velfortjent fridag

Østervrås piger tager en velfortjent fridag

19. februar 2010 - kl. 13:09 - af

En hel lang dag uden hjemlige pligter og i godt og muntert selskab med piger i alle aldre fra lokalområdet – kort sagt Pigernes Fridag

Lørdag den 6. marts er Østervrås piger igen klar til at forlade hus, mand og børn for en enkelt dag. På trods af, at det kun er kanske få oplysninger deltagerne i Østervrås årlige pigefridag får udleveret, inden de siger ja til at være med og forudbetale et fastsat beløb til dagens program. Det svækker imidlertid ikke interessen for at være med, på nuværende tidspunkt er bussen allerede halvt fyldt, så man skal ikke vente alt for længe, hvis man vil sikre sig en plads, lyder det fra en af arrangørerne Solveig Jensen.

Dagens program er som sagt omgæret af de største hemmeligheder. Deltagerne ved dog, at de skal mødes i ØVI’s klubhus, hvor morgenkaffen står klar. Måske får de her lidt flere informationer, men oftest er det sådan, at der bliver kastet endnu flere ledetråde på bordet, men ikke altid til nogen videre hjælp. Derfor er det også en helt fast regel på turen, at der gættes løs om, hvor turen går hen.

Avisen forsøgte at få vristet lidt brugbare oplysninger frem i lyset, men nok desværre ikke noget, der bringer mere klarhed. Noget tyder på at der vil indgå kreative oplevelser, og der vil helt sikkert blive lejlighed til at bruge penge. Der venter konkurrencer, hygge, sjov, sang og latter. Der vil være mange fine præmier, som byens erhvervsliv har været så venlig at bidrage med. Mad vil der ikke komme til at mangle, og det er endda med stor variation. De fleste skal vel også benytte lejligheden til at kigge lidt på en enkelt promille eller to???

Der er som sagt allerede rigtig pænt med tilmeldinger. De sidste pladser kan sikres ved tilmelding i Nordjyske Bank, og det skal ske senest den 28. februar.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrås piger tager en velfortjent fridag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER