Succes på Frank’s i såvel Frederikshavn som i Sæby

Succes på Frank’s i såvel Frederikshavn som i Sæby

18. februar 2010 - kl. 7:03 - af

Restauratør Frank O. Størup har i denne sæson for alvor taget hul på udvidelsen af konceptet på sine to restauranter med blandt andet stor satsning på nordjyske råvarer og en række kulturelle arrangementer på Restaurant Frank´s i såvel Frederikshavn som i Sæby.
– Vi besluttede, at vi vil skabe endnu mere aktivitet for at se endnu flere glade gæster, og vi er kommet flot fra land med stor interesse for både foredrag i Kattegat Silo i Frederikshavn og koncerterne i Sæby, fortæller restauratøren.
Størst interesse er der for sundhedsguruen Ole Henriksens foredrag i Frederikshavn lørdag 22. maj klokken 16.
– Vi har solgt rigtig mange billetter allerede inden, vi for alvor er begyndt at annoncere arrangementet, og folk kommer fra hele Nordjylland for at opleve dette show med en utrolig livsglad Ole Henriksen, siger Frank O. Størup.
Han åbner sin restaurant på havnen i Sæby for sæsonen med en dobbeltkoncert med Søs Fenger, der dukker op med et stærkt band og en helt ny og meget rost cd. Det sker fredag 5. marts og lørdag 6. marts.
– De koncerter sælger også godt, og det er nok en god ide at få købt billet, hvis man vil opleve Søs Fenger i en dejlig, intim koncert. Hun har lovet at spille en lang række af de gode gamle hits og dertil flere nye sange, siger restauratøren.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Succes på Frank's i såvel Frederikshavn som i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger