SuperBest gør det mere end 100%

SuperBest gør det mere end 100%

16. februar 2010 - kl. 11:34 - af

Den store ombygning af SuperBest på Stygge Krumpens Vej er ikke til at tage fejl af. Både nat og dag – 24 timer i døgnet, blir der borret, hamret og
banket i den gamle Sæby Storkøb.
Hele projektet skal efter planen munde ud i en super moderne butik med alt hvad hjertet begærer. Købmand Claus Karlsen fortæller, at næste etape blir hele indgangspartiet, den nye blomsterafdeling og sidst men ikke mindst slagterafdelingen. Sidstnævnte skal være åben, så de handlende fremover kan se, alt hvad der blir lavet både i delikatessen og i slagterafdelingen – lys og bestemt meget kundevenligt. Der vil også blive mange nye tiltag, såsom store udvalg i middagsretter, flutes, salater osv.
Claus fortsætter, der er jo ingen ben i 2 frikadeller med kartoffelsalat, det kan alle tilbyde, men vi skulle jo gerne et godt stykke udover det, siger han smilende.
Også mad ud af huset bliver en af de mange nye satsninger i SuperBest, så man også kan bruge forretningen som sparringspartner i forbindelse med arrangementer og fester. Vi kan jo det hele nu til en hver fest – blomster, mad, vin og ja kort sagt det hele, og vi er gode til det, siger han.
Lige nu er det svært at se, hvad det skal blive til, da alt i butikken er kaos, men vi synes, kunderne tager det flot. Det blir ikke til de store impulsindkøb, men vores mange trofaste kunder holder ved, og det er vi glade for.
Hvis alt går vel, og det skal det jo, smiler Claus – så er vi klar med den nye butik i slutningen af uge 9, og det kommer ikke til at gå stille af
lover han. En husstandsomdelt avis er på tegnebrættet og den bugner af spændende tilbud, og så glæder vi os da ekstremt meget til at vise den nye butik frem for alle vores nuværende og nye kunder.
På kontoret hersker ingen tvivl om, at mange timers arbejde og meget lidt søvn, er ved at sætte sine spor.
Selv søndagen incl. natten har været i brug, så alle er godt brugte, men de kæmper med opgaven, slutter Købmand Claus Karlsen.

En kommentar til “SuperBest gør det mere end 100%” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “SuperBest gør det mere end 100%”

  • har lige været i super best i dag og jeg kune høre at rigtig mange af de arbejdere der knokler deroppe er polakker eller østeuropæere!! jeg håber sgu de har styr på deres lønforhold når man nu tænker på alled de danskere der er arbejdsløse

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SuperBest gør det mere end 100% ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER