Vintercamping i Sæby – trods hård vinter

Vintercamping i Sæby – trods hård vinter

14. februar 2010 - kl. 7:42 - af

Vintercamping..
Alene ordet får det til at gyse i mange mennesker, mens det for andre er en livsstil som flere og flere campister tilslutter sig.
Når man nu har investeret rigtig mange penge i en campingvogn, hvorfor så ikke bruge den hele året? De moderne campingvogne har alt i udstyr og er godt isoleret, så der er ingen problemer med at holde varmen.

Svalereden Camping & Hytteby v/Sæby er en af de campingpladser der holder åbent hele året. Vi startede med at holde vinteråbent i 2001 og gennem årene er der kommet flere og flere vintercampister til. Det stiller selvfølgelig visse krav til en campingplads at have vinteråbent. Vores moderne servicebygninger er gulvopvarmet til glæde for vores campister både sommer og vinter. Ligeledes har vi investeret i ”luksus-hytter”, som er udstyret med bad/toilet og alt i udstyr. Hytterne er velegnet til udlejning både sommer og vinter. Og så er vores traktor med ”sneskovlen” jo for alvor kommet på arbejde denne vinter.
Hvad laver man så på en campingplads om vinteren? Ja, for de besøgende vintercampister, er der nok tale om et pusterum fra hverdagens stress og jag. Fred og ro i den skønne natur, vandreturene langs med havet ind mod Sæby. Denne vinter har lagt en dæmper på gåturene. Sne overalt, så selv en tur til havet er besværlig.
Bedst som vi gik og troede, at vi heller ikke denne vinter ville få en ”rigtigt vinter”, så blev vi grundigt sat på plads. Sne og kuldegrader som vi ikke har set i mange år. Mange dage er gået med snerydning, så vores gæster kunne komme til campingvognene og hytterne.
Vi har gennem årene været privilegeret ved at kunne arbejde ”udenfor” stort set hele året rundt. Men denne vinter har sat en stopper for mange byggeprojekter på campingpladserne rundt om i landet. Vi har normalt kun vinterhalvåret til at kunne lave forskellige projekter, som f.eks. opførelse af servicebygninger og hytter m.m. Når først den normale sæson kører fra ca. påske til 1. oktober, ja så er alt fokus rettet mod dette og der er normalt ikke plads til at have for mange projekter kørende samtidig med.
Vores projekter her i vinter skulle have drejet som om opførelse af en ny hytte, renovering af legepladsen, etablering af et ”hundebad”, så også ”vovsen” kan blive vasket og tørret. Hytten og legepladsen står af gode grunde stand by til vejret ændrer sig. Men ellers er det indendørs arbejde vi må tage fat på. Indendørs malerarbejde, etablering af hundebadet, hovedrengøring af alle vores bygninger osv. Men også de administrative opgaver tager til, så snart vi kommer hen over nytår. Pladsreserveringer og bestillinger på leje af hytter tager til her i årets første måneder. Og så skal vareindkøbet til vores butik til at planlægges.
Vinterhalvåret er jo også den tid, hvor vi selv skal holde lidt ferie. Det kan jo godt være et problem, når man som vi har åbent hele året. Men vi er 2 familier om pladsen og kan derfor lettere planlægge dette. For de fleste campingpladsejere er vinterhalvåret, som det sikker fremgår af artiklen her, ikke ren afslapning. Hvor ofte har vi ikke hørt spørgsmålet: Nå, hvad får I så tiden til at gå med, eller nu skal I vel på ferie i en 3-4 måneder? Sne eller ej, så er der altid et og eller andet der kan/skal laves på pladsen!
Skriver Karsten og familie, Svalereden Camping & Hytteby
www.svalereden.dk

En kommentar til “Vintercamping i Sæby – trods hård vinter” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Vintercamping i Sæby – trods hård vinter”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vintercamping i Sæby - trods hård vinter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger