Loop Cirkeltræning i Sæby, en succes

Loop Cirkeltræning i Sæby, en succes

9. februar 2010 - kl. 2:40 - af

Sæbys nye træningscenter, der tilbyder effektiv cirkeltræning i afslappede rammer og uden ventetid, har fået en flyvende start.

Effektiv og veldokumenteret træning af hele kroppen – både fysik og kondition. På kun 24 minutter. Det er konceptet i Loop Cirkeltræning, der åbnede den 26. november 2009 i Rådhuscentret, Sophus Falcksvej 1 i Sæby, og som allerede har haft en stor succes med omkring 550 medlemmer på nuværende tidspunkt.

Loop er et nyt og anderledes træningstilbud til alle, der ønsker at komme i bedre form, men har svært ved at finde tiden. Eller som ikke føler sig hjemme i et traditionelt fitnesscenter, fortæller Brian Schneider, der medindehaver af byens nye og anderledes træningscenter.

Brian Schneider bor i Hjørring, hvor han i september åbnede et tilsvarende træningscenter, der allerede har flere end 1.300 aktive medlemmer. Nu håber han Loop får en lige så positiv modtagelse i Sæby, som han altid har haft et tæt forhold til, da han har nær familie i byen.

– Loops succes skyldes, at vi tilbyder et enkelt og fleksibelt træningskoncept, der giver bedre form til alle – fra den uøvede og utrænede motionist til den seriøse idræts¬udøver. Et koncept, hvor man automatisk får trænet alle muskelgrupper uden ventetid. På kun 24 minutter. Og så lægger vi vægt på hyggelige rammer og god service, siger Brian Schneider.

Som daglig leder af Loop er ansat 39-årige Lisa Farum Kristiansen, der er et kendt ansigt i byen. Lisa kommer fra et job i SuperBrugsen, som salgsleder for frugt & grønt og blomster og er desuden kendt som ildsjæl i SIK80, hvor hun også er tovholder på Sjov Fredag, der hver gang samler 3-400 børn til samvær i Sæby Fritidscenter.

I Loop er Lisa klar til at yde en høj service med råd og vejledning, så medlemmerne får mest muligt ud af den særlige cirkeltræning. Rent fysisk er cirklen bygget op med 16 fitness-maskiner, hvor udøveren skifter fra øvelse til øvelse i en bestemt rækkefølge. Det giver en velafbalanceret træning af hele kroppen i en kombination af styrketræning og kondition. Turen rundt i cirklen foregår uden ventetid, da alle skifter til næste øvelse ved et bestemt lydsignal. Og man kan træde ind i cirklen, hvor der er plads. Efter 24 minutter er cirklen gennemført to gange, og alle muskelgrupper er trænet effektivt.

– Loops cirkeltræning er den hurtigste vej til en bedre form, og selvom 24 minutter lyder af lidt, så er det hård træning med pulsen oppe, fortæller Lisa Farum Kristiansen, der er klar til at tage imod i Sæbys nye træningscenter, der indeholder en mix-cirkel for både mænd og kvinder og en cirkel kun for kvinder. Ideen om et afskærmet træningsområde for kvinder har været en succes i Hjørring og de øvrige Loop centre.

Loop i Sæby er det 10. center i Loop- koncept, og Brian Schneider er overbevist om, at der også vil dukke Loop Cirkeltræning op i flere nordjyske byer.

– Vi går efter at være lokale og levere træning, der hvor folk bor, siger Brian Schneider, der gør opmærksom på et unikt Nytårstilbud indtil 15. februar 2010 – indmeldelse til 0 kr. (normalpris 299,- kr.).

Man kan melde sig ind via www.loopfitness.dk og man kan også indmelde sig i træningscentret.

En kommentar til “Loop Cirkeltræning i Sæby, en succes” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Loop Cirkeltræning i Sæby, en succes”

  • Mette Gregersen

    Det ER rigtig godt at træne, og så er det ikke mindst prisvenligt 🙂

    Vi ses !

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loop Cirkeltræning i Sæby, en succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger